boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

Les Coches

Zaterdagochtend ging om half vijf de wekker;  we gingen weer op wintersportvakantie. Dit keer hadden we een appartement in les Coches in Frankrijk. Les Coches ligt dichtbij Val Thorens, waar we de eerste jaren altijd gingen snowboarden en skieën. Gelukkig hadden we weinig last van file, waardoor we al om half zeven in les Coches waren. Nadat we de sleutel hadden gekregen, hebben we eerst de auto uitgeladen. Het appartement is klein, met een ruime huiskamer (waar Dennis en ik slapen), een slaapkamer, een (heel kleine) wc, keukentje en een kleine badkamer. Maar groot genoeg voor ons vieren. Volgens de referenties van het appartement zou er een all-inclusive (ontbijt, lunch en diner) optie zijn, maar helaas was dat niet meer het geval. Dus liepen we even (5min) naar het centrum van het kleine dorpje om daar wat te gaan eten. Er zijn hier niet veel restaurantjes en bijna alle restaurantjes zijn pizzeria’s. Bijna alsof je niet in Frankrijk bent, maar in Italië.. Toch hebben we een restaurant zonder pizza gevonden en daar hebben we lekker (machtige uiensoep vooraf, biefstuk met frietjes als hoofdgerecht) gegeten. Ondertussen konden we daar ook even op internet. Helaas is ook het internet in het appartement kapot, waardoor we op het appartement alleen (duur) betaald internet hebben (wordt wel vergoed door Sunweb). Na het eten, zijn we vroeg ons bed in gedoken, want we waren allemaal behoorlijk moe.

Zondagochtend hebben we rustig aan gedaan. We hebben eerst de skipassen gehaald en vervolgens zijn we naar de bakker en de supermarkt gegaan. Na het ontbijt (met lekkere echte Franse croissantjes en stokbrood) zijn we naar de eerste skilift gelopen (zo’n 5min lopen van ons appartement). Het was een lekkere zonnige dag, de skiliften en pistes waren lekker rustig (op de laatste liftjes en pistes na) en er lag gelukkig nog voldoende sneeuw. Perfect voor een eerste dag snowboarden (skieën). Tussen de middag hebben we pizza gegeten bij een van de restaurantjes naast de piste. ’s Avonds hebben we, lekker makkelijk, stokbrood met knakworstjes gegeten.

Maandag stonden we wat eerder op om wat meer te kunnen snowboarden (skieën). ’s Ochtends werden er weer lekkere, verse, croisantjes gehaald als ontbijt. Ook vandaag was het een mooie zonnige dag. Helaas wel wat drukker, waardoor we meestal even moesten wachten op de skilift naar boven. Sommige helingen waren wat ijziger geworden door de regen, maar op andere hellingen lag er juist een lekker nieuw laagje sneeuw. We zijn naar les Arcs gesnowboard (geskied), waar een van drie gletsjers van dit gebied zich bevindt. Rond een uur of 1 hebben we weer bij een restaurantje naast de piste wat gegeten, lekker in het zonnetje op het terras. Op de weg naar huis moesten we ons haasten, want het verbindingsliftje ging vroeg (16:10) dicht. Het verbindingsliftje hebben we net gehaald; we hadden de laatste lift naar les Coches. Ook vanavond hebben we weer, lekker makkelijk, stokbrood met knakworstjes gegegeten.

Volgens de laatste weersvoorspelling gaat het de komende dagen veel sneeuwen. We hopen het, want de pistes worden steeds slechter…

Reacties

Helma op 25-12-2013 15:55

Heel veel plezier in Frankrijk ondanks dat het huisje misschien wat tegenvalt als ik het zo lees. Maar jullie komen toch voornamelijk voor de sneeuw denk ik, let it snow!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl