boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

En weer thuis

Maandag zijn we in en om ons huisje gebleven. Papa en Dennis hebben heel sportief hardgelopen, mama en ik zijn samen met Dennis naar het dorp gelopen om boodschappen te doen voor de BBQ 's avonds.

Dinsdag was het weer tijd voor een lange wandeling en dus gingen we al voor de lunch weg. Vlak voor de wandeling hebben we broodjes gegeten. We liepen in het begin door de bossen langs een mooie waterval, maar daarna verlieten we de bossen om de warmte in te gaan. Ik vond het zelf iets te warm en was blij dat we halverwege bij een restaurantje stopten. Hier hebben we allemaal een groot glas frisdrank of bier gedronken en een paar hapjes taart (nouja hapjes... we hadden 2 grote stukken taart) gegeten. De Schwarzwälderkirschtorte is de specialiteit van het gebied, maar wij vonden de appeltaart toch iets lekkerder. Daarna was het gelukkig wat koeler geworden en via een mooie, maar kleine, kloof kwamen we weer bij de auto uit. Onderweg naar huis hebben we in hetzelfde restaurant als een paar dagen eerder gegeten (zondag). Ook nu weer hebben we lekker gegeten.

Woensdagmiddag gingen we als eerst naar een van de rodelbanen in de buurt. Dennis wilde heel graag een keer rodelen en samen met mijn vader is hij twee keer naar beneden gegaan. Het was een leuke baan en gelukkig helemaal niet druk. Op de terugweg zijn we bij een waterval gestopt en hebben we een kleine wandeling gemaakt. Het was maar een kleine waterval, maar wel weer mooi. Helaas hadden we voor het eerst een paar druppels regen en waren de steekvliegen in iets grotere getale aanwezig. Mijn moeder en ik hadden op de terugweg ook nog eens een bordje gemist (oops) en deden er dus iets langer over... 

Donderdag gingen mijn ouders en Dennis langs de Rijn fietsen. Ik had niet zoveel zin om mee te fietsen en wilde liever een rustdag houden. Terwijl zij druk aan het fietsen waren (en het heel warm hadden), heb ik een lekker dik boek uitgelezen. Mijn ouders en broertje vertelden dat het een mooie fietstocht was, maar dat het jammer genoeg ook erg warm was. Bovendien was één van de gehuurde fietsen niet helemaal in orde.

Vrijdagmiddag gingen we een wandeling maken naar de Allerheiligen waterval en klooster ruïne. Het was een mooie, korte wandeling en eigenlijk waren we allemaal verbaasd dat deze wandeling niet in het to-do-boekje stond. De wandeling was namelijk zeker een aanrader. We liepen via de mooie (en grote) waterval, die uit allemaal kleine trappetjes bestond, omhoog naar de ruïne van het klooster. Ook op de terugweg liepen we langs de waterval, maar nu een stuk hoger en hadden we erg mooi uitzicht op de waterval en omgeving. 's Avonds hebben we als afsluiting in het campingrestaurant gegeten. Het eten was, net zoals de vorige keren, erg lekker.

Zaterdag moesten we alles weer inpakken, want we gingen (helaas) weer naar huis. Ook deze keer hebben we weinig last gehad van files en om 5 uur waren we weer thuis, waar we werden begroet door twee nieuwsgierige konijntjes.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl