boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

Marmolada

Helaas werd het na kerst wat drukker; we moesten iets langer wachten bij de skiliften en hadden de pistes niet meer echt voor ons alleen. Toch was het nog vrij rustig, want we hebben nooit langer dan 10 minuten moeten wachten en dan ook alleen voor de verbindingsliftjes of de kabinelift van de Marmolada.

Donderdag zijn we naar de Marmolada gletsjer gegaan. Na anderhalf uur snowboarden/skiën waren we bij het begin van de eerste kabinelift op 1446 meter hoogte. Met drie grote kabineliften (helaas wel helemaal vol met mensen) werden we naar 3342 meter gebracht, het hoogste punt van het skigebied. Gelukkig was het een heldere dag, want we hadden schitterend uitzicht op alle bergen en het hele skigebied. Op de top waaide het wel behoorlijk (vandaar de skibril), maar eenmaal op de snowboard/ski's hadden we er geen last meer van. Om beneden te komen, moesten we 12 kilometer skiën/snowboarden en eenmaal beneden hebben we onszelf getrakteerd op een lekkere pizza voor de lunch. Via een andere plaatsje, Arabba, zijn we weer terug naar Canazei gegaan.

 

Vrijdag begon het hard te waaien, zo hard dat enkele liften zelfs werden gesloten. Door de wind was het ook behoorlijk koud. Nadat we een paar koude liftjes hadden genomen en zelfs een paar keer stil hadden gezeten in de skilift (waarschijnlijk had de lift wat moeite met de harde wind), besloten we voor het eerst een kopje koffie en warme chocolademelk te drinken op de skipiste. Normaal doen we dat niet, maar we hadden het allemaal zo koud, dat we even behoefte hadden aan een warme pauze. De rest van de dag zijn we op de skipistes van Canazei gebleven en hebben we, meest van tijd, lekker kunnen snowboarden/skiën.

Zaterdag was alweer ons laatste dagje snowboarden/skiën en omdat we 's avonds weer weg zouden gaan, gingen we deze keer met de auto naar de skilift. Ook deze dag hebben we de Sella Ronda gevolgd, met hier en daar een uitstapje. Met één van onze uitstapjes kwamen we in een rustige uithoek van het skigebied. Hier waren we nog niet eerder geweest, maar het skigebied is ook zo groot, dat we volgens mij nog niet eens de helft gezien hebben. Na het snowboarden/skiën, stapten we meteen in de auto om naar ons volgende hotel in Oostenrijk te gaan. Helaas waren er veel mensen die ook de berg af gingen en hebben we behoorlijk vastgestaan in de verschillende bergdorpjes. Uiteindelijk waren we om acht uur bij ons hotel in Oostenrijk. Gelukkig was het restaurant bij het hotel nog open en konden we meteen aanschuiven. Dennis, papa en mama kozen voor de mixed grill en kregen een enorm bord met vlees, een salada en frietjes. Ik ging voor de wiener snitschel (2! grote lappen vlees en een groot bord frietjes). Ook nu weer hoefden we niet bang te zijn dat we zouden verhongeren.

Zondagochtend kregen we een lekker Oostenrijks ontbijt (warme broodjes) en na het ontbijt gingen we op weg naar Nederland. Van de konijnenoppas kreeg ik al vrij snel een smsje dat het niet zo goed ging met Pebbles. Ze wilde niet eten (een spoedgeval bij konijnen). Gelukkig werd ze goed verzorgd en toen we om zes uur thuis waren, at Pebbles inmiddels weer zelf en leek het weer helemaal goed te gaan met haar. 's Avonds hebben we een (in vergelijking met de vorige avonden) bescheiden maaltijd gegeten.

We hebben een fantastische vakantie gehad en we komen zeker nog een keer terug in dit gebied!

Reacties

Dikke Mick op 22-01-2013 13:44

Hoi Tanya,

Een tijd geleden zeg!

Was je even uit het oog verloren, mede ook door de problemen met Punt2, maar ik ben nu eens even mijn vriendenlijstje aan het doorspitten en oppen kom ik Boclau tegen!

Even jouw verslag van de Oostenrijkse vakantie gelezen, wat een leuk verhaal zeg en wat een borden vól met eten he!Nou, je hebt iig genoten en nu dus weer terug in Nederland, waar je ook kunt snowboarden op het moment, alleen zijn er geen kabelbaantjes en grote boprden met Oostenrijkse prijzen, hihihi...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl