boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

Sella Ronda

We hebben weer drie heerlijke dagen achter de rug en eigenlijk valt er niet heel veel over te vertellen. We doen weinig anders dan snowboarden/skiën, eten, slapen en lezen (in mijn geval ook nog leren).

In het skigebied staan verschillende routes aangegeven die je kan volgen. De Sella Ronda is één van die routes en om deze route staat het gebied ook bekend. Het is een lange route, in totaal 42 km, waarmee je door het hele gebied komt. Je kan zowel linksom als rechtsom de route nemen. Maandag en dinsdag hebben we de Sella Ronda linksom en rechtsom gedaan. Omdat het nog steeds lekker rustig is en er geen wachtrijen zijn, hadden we ook genoeg tijd om nog wat extra liftjes te nemen. In totaal hebben we zowel maandag als dinsdag meer dan 20 liftjes genomen en bijna overal heb je schitterend uitzicht op de bergen (zie foto's). 's Middags hebben we op de piste een lekkere pizza gegeten en 's avonds kregen we goed te eten in het hotel. Op dinsdagavond kregen we zelfs een speciaal kerstdiner met 6 gangen. We hoeven dus niet bang te zijn dat we hier verhongeren ;-).

 

Vandaag begon het weer te sneeuwen (en helaas in de lage gebieden te regenen). In totaal is er toch een centimeter of 10 gevallen, dus daar kunnen we weer even mee vooruit. Mama en ik waren helaas wat minder lekker en omdat we het ook behoorlijk koud kregen door oa natte handschoenen, zijn we wat eerder naar huis gegaan. Helaas, want het was wel heerlijk snowboarden/skiën op een vers laagje sneeuw. Hopelijk kunnen we er morgen wel wat langer van genieten. Vanavond gaan we het dus zeker niet te laat maken.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl