boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

Canazei 2012

Na Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk was nu Italië aan de beurt om ontdekt te worden. Dit jaar hebben we Canazei (bij de Dolomieten) uitgekozen als onze reisbestemming. Canazei ligt in een groot skigebied met meer dan 1200 km helling en ongeveer 200 skiliften. Er zijn vooral rode hellingen (groen=makkelijkst - blauw - rood - zwart = moeilijkst), dus een goed gebied voor de ervaren snowboarder/skiër.

Zaterdagochtend vertrokken we al om zes uur. Het was namelijk 1000 kilometer rijden. Gelukkig hebben we weinig last gehad van files. Er stond één grote file op de route, maar deze hebben we kunnen vermijden door een stuk binnendoor te rijden. Ook Dennis heeft weer een groot stuk gereden en hij heeft zijn rijvaardigheden goed kunnen verbeteren (vooral de hellingproef ;-)). Om zeven uur waren we bij ons hotel in Canazei en we konden gelijk aan het avondeten beginnen. We mochten kiezen tussen drie verschillende voorgerechten en drie verschillende hoofdgerechten. Dennis en ik hadden als voorgerecht pasta (een behoorlijk groot bord), mama en papa soep. Allemaal hadden we als hoofdgerecht biefstuk, aardappelkroketjes en sperziebonen en als toetje hadden we een soort pudding. Daarnaast was er nog een saladebuffet (helaas bij mij paste dat er niet meer in...). Vrij vroeg zijn we naar bed gegaan, want we waren allemaal behoorlijk moe.

Zondag stonden we om acht uur op. Na het ontbijt hebben we onze ski/snowboardschoenen aangetrokken voor onze eerste dagje in de sneeuw. Er was veel sneeuw gevallen (meer dan er gemiddeld in een jaar valt), dus dat beloofde wat. Met het busje van het hotel werden we afgezet bij de skilift en, na het kopen van de skipassen, konden we gelijk door naar boven. Gelukkig was de sneeuw inderdaad prima en was het lekker rustig op de hellingen en bij de skiliften. Bij de meeste liften konden we zo doorlopen en soms hadden we de helling helemaal voor ons zelf. Het was dus heerlijk snowboarden/skiën en we hebben op onze eerste dag al behoorlijk wat liftjes en hellingen gedaan. Zelfs al een stuk zwarte helling en een sleeplift (vooral van de laatste ben ik niet zo'n fan). Tussen de middag hebben we bij een restaurant (met schitterend uitzicht) lasagna gegeten en rond vijf uur waren we weer terug op onze hotelkamer. Vanavond hadden we als voorgerecht pasta (voor dennis), ravioli (voor papa) en eiersoep (voor mama en mij), als hoofdgerecht entrecote met aardappeltjes en erwtjes met ham en als nagerecht een lekkere aardbeientaart. Ook nu gaan we weer op tijd naar bed.

Reacties

dickylagerweij@gmail.com op 26-12-2012 15:26

Hoi Tanya en Dommeltjes

Het eerste mailtje was weer leuk

Fijn om iets te horen van jullie

Het w3aren gezellige dagen

Nu zijn de Lagerweijtjes

Naar Zoetermeer

Dus stil in huis

Ik weet niet of dit aankomt

Groetjes van Oma

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl