boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

Rincon de la Vieja
Maandagochtend hebben Dennis en papa een Canopy Tour gedaan. Ze vonden het allebei erg leuk, maar daar zal Dennis waarschijnlijk binnenkort nog wel over schrijven. Mama en ik hadden niet zo veel zin om deze Tour te doen en hebben 's ochtends lekker geluierd. Om half twaalf waren de mannen klaar en reden we naar ons volgende hotel in de buurt van het nationaal park Rincon de la Vieja. De weg was voor het grootste deel niet geasfalteerd, maar gelukkig hadden we wel mooi uitzicht. Rond twee uur zijn we even gestopt om een broodje te eten. We hadden een goed plekje uitgekozen (dachten we..), want er vlogen verschillende toekans, een rode specht en een grote vogel (misschien de quetzal, maar de grote vogel zat te ver weg om te zien wat voor vogel het precies was) rond. Toen we het broodje op hadden, hebben we met het fototoestel een aantal foto’s gemaakt. Helaas zat er ook een wespennest in de buurt en werden we aangevallen door een groep wespen. Toen er een aantal wespen (op dat moment leken het er heel veel, maar het zullen er misschien 2 tot 4 zijn geweest) in mijn haar zaten, raakte ik toch wel een beetje in paniek en ben ik gestoken… Snel zijn we weer verder gaan rijden en onderweg hebben we nog een paar wespen uit de auto en uit mijn haar gehaald.. Om vier uur waren we bij ons volgende hotel. We werden in het Nederlands begroet door de Belgische manager en de papagaai (die kon praten en “Hallo” zei). ’s Avonds hebben we in het hotel gegeten (een drie gangen menu) en na het eten kregen we van de hotelmanager uitleg over wat er allemaal in het gebied te doen was.
 
 
 
Dinsdag gingen we naar het nationaal park Rincon de la Vieja. Dit park heeft, net zoals de Arenal, een vulkaan. Helaas was deze vulkaan te actief en konden we niet naar de vulkaan lopen. Maar er waren genoeg andere leuke wandelingen te doen. ’s Ochtends hebben we een wandeling naar een waterval gemaakt. Het was een langere wandeling dan we dachten en we moesten een stuk in de volle zon klimmen. Moe en bezweet kwamen we aan bij de waterval en daar konden we lekker even afkoelen in het water. Toen we weer beneden waren, zijn we gelijk doorgelopen naar de volgende wandeling. Deze wandeling ging langs secundaire vulkanische activiteiten. In het nationaal park waren er namelijk een minivulkaan, een geiser en vulkanische modderpoelen. Erg bijzonder om te zien en om het een beetje beter in beeld te brengen, hebben we een aantal filmpjes gemaakt. In de buurt van de vulkanische activiteiten was het erg warm en hing er een zwavellucht (een rotte eierenlucht).
 
In Rincon de la Vieja hebben we ook weer een aantal dieren gezien. Zo zagen we een leguaan, veel hagedissen en een agouti (een klein zoogdier). Als een van de laatste reden we het park weer uit. Ook deze avond hebben we weer in het hotel gegeten.
 
 

Reacties

M.C. van Dommelen op 19-07-2012 21:16
Hallo allemaal.
Het waren weer mooie belevenissen die je beschreven hebt Tanya,
alleen naar van dat wepennest. Heb je geen last gehad van die wespensteek Tanya?
Hopelijk niet.
Nogvele mooie dagen toegewenstdoor
Ma resp.Oma
De Farla's op 20-07-2012 09:10
Dag avonturiers
Nou, als we jullie belevenissen lezen, zijn jullie niet meer geinteresseerd in Nederlandse dierentuintjes. Jullie dierentuintje ( het vijvertje) hoeft, gezien de weers omstandigheden hier, niet te worden bijgevuld!!!! ( het giet ) Hebben jullie geen imkerpak mee genomen tegen de wespen??
veel plezier nog.
De Farla's
 
Helma op 28-07-2012 21:41
Begin wel benieuwd te raken hoe het er daar allemaal uit ziet, zoals je het verteld moet het idd erg mooi gebied zijn. Jammer van dat wespennest. Maar ja, die horen er nu eenmaal ook bij als je dieren wilt bekijken. xx Helma
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl