boclau.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hallo allemaal,
Welkom bij mijn weblog.
Kijk gerust even rond. Ik zou het leuk vinden als je dan ook gelijk een berichtje achter laat. 
Liefs van Tanya 
 

Bericht achterlaten doe je zo:
Onder elk stukje tekst staat: reageer of reacties 1 (of meer). Daar klik je op. Daarna scrol je naar beneden, vul je het formulier in en dan ben je klaar. 

Gouden mandjes gezocht:


Rexie is een al wat oudere hond met wat gezondheidsproblemen, maar een echte lieverd! Helaas heeft hij nog steeds zijn gouden mandje niet gevonden....
Lijkt het je wat om Rexie een gouden mandje te bieden? Zie Hof van Ede

Interesse voor andere dieren? Zie Stichting Cavia Gelderland, Huize Pluis of de Hof van Ede

Lid van: 
 
 

Mijn vriendenaward:

Gekregen vriendenawards:
 

 
 

 


 
 


 
 
 


 
 
 

 
Dankjulliewel!

Andere awards: 

 
 

Hoe is het?
In reacties wordt af en toe gevraagd hoe het met mij en met mijn studie gaat. Het wordt inderdaad eens tijd om een update te geven. 
  • Begin dit jaar ben ik verhuisd van Gent naar Merelbeke. Ik heb een mooiere (en ruimere) studio gehuurd en zit op vijf minuten wandelafstand van de universiteit. In de studio schuin tegenover mij woont een meisje dat in hetzelfde jaar zit en samen lopen we elke dag naar de universiteit.

  • Gisteren kreeg ik de uitslag van de laatste examenperiode en ik heb alles gehaald! Omdat ik ook in de eerste examenperiode alle examens heb gehaald, ben ik geslaagd voor mijn bachelor. Op mijn cijferlijst staat zelfs 'geslaagd met onderscheiding'. Jullie kunnen je wel voorstellen dat ik hier enorm blij mee ben! Volgend jaar ga ik dus beginnen aan de eerste master Diergeneeskunde. In de eerste master ga ik voor het eerst kliniek lopen en kom ik voor het eerst in aanraking met zieke dieren en dieren die zijn gestorven aan een ziekte of ingeslapen zijn. De studie wordt dus steeds interessanter en leuker.
  • In oktober haalde ik met de dierenambulance een langharig konijntje op en toen begon het toch een beetje te kriebelen om zelf ook weer konijnen te gaan houden. Ik heb op internet vragen gesteld en informatie opgezocht om te kijken of het mogelijk was om met konijnen ieder weekend op en neer te reizen. De meeste reacties en informatie waren vrij positief en dus kwam op 21 oktober vorig jaar een klein langharig konijntje bij ons wonen. Ik noemde hem Fred en hem hebben jullie in een vorig logje al kunnen bewonderen. Na twee weken gingen we voor het eerst naar Merelbeke en het reizen ging goed. Fred raakte er op den duur zo aan gewend dat hij voor de reis altijd even naar de wc ging. In januari werd Fred gecastreerd en ondertussen ging ik op zoek naar een langharig vriendinnetje. Dat werd Pebbles, een dame die al een behoorlijke tijd in de opvang zat. Op 4 februari werden ze gekoppeld en volgens mij was het liefde op het eerste gezicht. Althans dat was het voor Pebbles, die had al vrij vlug besloten om met ons mee naar huis te gaan. Fred moest er nog even aan wennen om zijn hok en het huis te delen. Nog steeds is het een verliefd stelletje en ze liggen bijna altijd bij elkaar in de buurt. Ik heb al veel foto's gemaakt van twee verliefde konijntjes en ik ben heel blij dat deze twee bij mij konden komen wonen. Het is in ieder geval niet meer stil op mijn kamer.
  • Nog steeds ga ik (bijna) elke zondagochtend mee met de dierenambulance en in de vakanties sta ik vaak voor wat meer dagdelen ingeroosterd. Sinds vorig jaar maak ik ook het donateursboekje van de dierenambulance. Een boekje met onder andere verhalen over het werk op de dierenambulance. En ja, zelf schrijf ik ook geregeld nog een verhaaltje of maak ik wat foto's voor in het boekje.
  • Mijn weekend is al snel vol, want op zaterdag heb ik vaak ook nog een voetbalwedstrijd. Ik train doordeweeks nu niet meer met het studententeam in Gent, maar met een team in Merelbeke. Op de trainingen van KFC Merelbeke zijn er meestal een grote groep gemotiveerde meiden aanwezig en wordt er op een hoger niveau getraind dan bij mijn club in Nederland. Door de trainingen ga ik wat beter voetballen en ik heb er ook meer plezier in.
  • Elke zomervakantie probeer ik een paar dagen met een dierenarts mee te lopen. Het meelopen is erg leuk en ik weet gelijk weer waar ik zoveel voor leer. Vorig jaar heb ik een aantal dagen met een dierenarts en twee dagen met een internist meegelopen. Een dagje met een internist is net wat anders dan in een gewone praktijk. Ik hoop in deze zomervakantie ook weer met een aantal dierenartsen en specialisten mee te kunnen lopen. 
  • Zoals jullie zien heb ik de layout van mijn weblog wat vernieuwd. Het was tijd voor wat nieuwe foto's in de kop en een andere achtergrondkleur. Dennis, mijn broertje, was zo lief om een nieuwe kop te maken. Nog bedankt Dennis!
Ik vind het leuk om te lezen dat jullie zo geïnteresseerd zijn in mij en mijn studie. Helaas heb ik te weinig tijd om meer te loggen en andere weblogs te lezen. Maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe het met de jullie (mijn medeloggers) gaat?

Reacties

Fuzzmom op 06-07-2012 19:43
Je hebt het er maar druk mee :-) Wat leuk dat de konijntjes zo makkelijk over reizen denken.
Zelf heb ik sinds het overlijden van de op een na laatste kat van mijn oorspronkelijke vijftal 2 poesjes erbij genomen, maar voor foto's moet je toch echt op mijn log zijn ;-)
Helma op 06-07-2012 20:05
Hey Tanya, leuk om weer wat te lezen. Kan me voorstellen dat je te druk bent voor een log, maar je harde werken wordt beloond. Gefelicteerd! Leuk om te lezen dat je nog altijd mee helpt bij de dierenambulance en nog tijd vind voor de voetbal. We moeten snel weer eens meeten. Je verjaardag staat iig in mijn agenda! xx Helma
Ferry & Jacqueline op 06-07-2012 20:28
Hoi Tany,
 
Dat is zeker heel lang geleden. Wat goed dat je alle examen gehaald hebt. Gefeliciteerd meid. Je hebt drukke bedoeling met alles. Je bent inmiddels ook verhuisd. Lekker dichtbij om te lopen. Echt super van je. Mooie kamer heb je. Wat leuk dat je twee konijnen hebt. Echt geweldig. Echte kopeltje is het geworden. Leuke foto trouwens. Onze twee schatje is niet meer. Toch heb ik steeds heel veel verdriet. IK mis ernorm Tanya. Ik kan steeds niet bevatten. Zoveel verdriet eraan. Ik heb inmiddels ander konijn. En hij heet Jimmy. Bij opvang gehaald. Toen was 8 weken oud. Nu 6 maanden en twee weken oud. Echt schatje!
Mooie layout is het geworden. Nou Tanya ik wens jou heel veel succes ermee met studie.
 
Groetjesvan Jacqueline & Ferry.
minoesjka op 09-07-2012 17:58
Wat leuk om weer eens wat van je te lezen!!
 
Fijn dat het zo goed met je gaat. Hoop dat je een fijne vakantie ga hebben.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl